Naturstein

Velg naturstein fra en ledende aktør. Vi lagerfører store mengder naturstein fra hele verden, og har i tillegg tilgang på over 800 ulike farger og overflater fra våre leverandører. Dersom du ønsker granitt fra India eller Afrika, marmor fra Italia eller kvarts fra Brasil så har vi helt sikkert det du måtte ønske.

Med sine fantastiske egenskaper passer naturstein perfekt som benkeplater, flis på gulv og bordplater. De aller fleste varianter av naturstein krever ikke vedlikehold, tåler høye temperaturer og er ekstremt slitesterke.

Vår naturstein er nøye plukket ut i steinbrudd og hos produsent. Dette er viktig for å kunne møte kravene til kvalitet som er nødvendig for å dekke vår 25 års kvalitetsgaranti.

Trykk på ønsket steinsort for å se detaljer og egenskaper på alle våre varianter.

Da naturstein er skåret direkte ut fra fjell og naturlig prosessert, vil det alltid kunne være ulikheter mellom prøver og ferdig levert produkt. Selv om vi garanterer for beste kvalitet i hver leveranse, kan det være årer, krystaller, farger som ikke er likt det man har sett tidligere. Det er dette som gjør naturmaterialer unikt og spesielt. Dersom du er usikker eller nysgjerrig på akkurat hvordan din benkeplate vil se, er det mulig å besøke vårt lager for å besikte og plukke ut plater selv.

Ønsker du mer informasjon om fliser? Trykk her